Blog
ponedjeljak, listopad 15, 2007
Uočeno i snimljeno čudnovato svjetlo na Mjesecu

Morris Jessup, uvaženi astronom i profesor Sveučilišta Drake, je još krajem 60-ih godina 20.st. je tvrdio da na Mjesecu postoje baze svemiraca, nakon što je kritički ispitao više od 1600 neprirodnih prolaznih svjetlosnih pojava na Mjesećevoj površini. Takve pojave su zabilježene i daleko prije i u ranijim stoljećima. Mnogi su tvrdili da su ih vidjeli, čak i da su viđeni tragovi nekih pokretnih kola. Jessup je zaključio, po njihovom učestalom pojavljivanju, posebice u velikoj ravnici Platon, da se tamo vjerojatno nalazi velika aktivna baza svemiraca. Naravno da je ovakva teorija zabrinula vojne i vladine krugove SAD-a, pogotvo njegova tvrdnja, dobro argumentirana i javno obznanjena, da NASA u planiranim istraživanjima Mjeseca traga za nečim određnim. Najvjerojatnije je pod tim mislio na te baze. Naime, ja sam naišao na još dvije teorije o Mjesecu, koje su slične ovoj teoriji u nekim crtama. Ne moram spomenuti da je umro pod nerazjašnjenim okolnostima, službeno počinio je samoubojstvo....

Postoji teorija da Mjesec uopće nije mrtav planet, već da na njemu obitavaju živa bića, tj. da na njemu postoji izvanzemaljski život. Amerikanac Georg H. Leonard je potpuno uvjeren u postojanje izvanzemaljskog života na Mjesecu. On je iznio mišljenje da su Mjesećevu površinu prekopali gigantski strojevi i da su upravo oni načinili velike kratere na Mjesecu. Izvanzemaljci su na Mjesecu po njemu sagradili ogromne kupole i tornjeve za stanovanje i to na način da su u Mjesećevoj površini idubili na kilometre duge spiralne bušotine koje spajaju velike Mjesećeve doline. On je uvjeren, kao i Jessup da američka Vlada zna za postojanje izvanzemaljskog života na Mjesecu. Leonard je proučio na tisuće fotografija snimljenih tijekom letova na Mjesec. On tvrdi da se na njima vide umjetne građevine, pa čak i da se mogu vidjeti i pročitati slova. Moja malenkost je vidjela neke fotografije, ali vjerujte mi niti sam vidio kupole, niti strojeve a bogme ni slova.

Drugi jedan istraživač, Don Wilson također drži da na Mjesecu postoji izvanzemaljski život. On također tvrdi da je otkrio ogromne građevine na Mjesecu. Njegova je teorija da je Mjesec djelomićno šupalj, odnosno ide tako daleko da kaže da je Mjesec svemirski brod. Osobno smatram to malo vjerojatnim, pa čak i smješnim.


Snimljena dva NLO-a dok su astronauti prvi puta sletjeli na Mjesec

Nedavno sam čuo jednu teoriju po kojoj na Mjesecu zaista postoje baze, ali da su one ljudska tvorevina, i to vladajućih elita Amerike i Rusije. Oni otimaju ljude kako bi radili u tim bazama. Svrha bi tih baza bila da kada dođe do izvjesnog uništenja Zemlje, tj. kad dođe do globalnog zatopljenja, i kada na Zemlji ne bude više moguć život, da se te vladajuće elite presele na Mjesec, pa čak i na Mars.

Pa kada čovjek pogleda malo i razmisli ova zadnja teorija i nije tako nemoguća. Ako uzmemo da je 1947. godine pao NLO kod Roswella, to bi značilo da su Amerikanci došli u posjed takvih letjelica, ali i pod pretpostavkom da je tih padova, što zbog nesreća, a što zbog rušenja, bilo još, onda pak i da su otkrili način rada takvih letjelica te su ih sagradili. To bi onda pak značilo da su i mogli doći neslužbeno do Mjeseca i Marsa, a ovo što sada gledamo su samo namještene igrice za nas ljude koji živimo u neznanju. Važna je činjenica da danas u svijetu svake minute nestaju ljudi, te im se gubi svaki trag. Da li je uistinu riječ o otmicama radi organa ili prodaju u roblje kako nam plasiraju vladajuće elite ili je riječ o nećem posve drugom, kao npr. da ih se kindapira kako bi kao robovi gradili baze na Mjesecu i Marsu, a onda kada više ne bi bili potrebni, bili bi izbačeni u svemir, u smrt...dnevnici-NLO-a @ 17:53 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.