Blog
nedjelja, studeni 11, 2007

Charles L.Brown

Dobro jutro.Nadam se da ćete mi oprostiti. Malko sam nervozan.

Zovem se Charles L.Brown, pukovnik [ Lt. Col. ] sam u Američkim zračnim snagama [US Air Force ], umirovljen, kasnije sa 7 godina strane službe. Tijekom II. Svjetskog rata pridružio sam se Američkoj vojsci, letio u bombarderima u Europi...

Završio koledž u ljeto, kasnoga rujna ´49. , ponovo pozvan na aktivnu dužnost u novo-formiranim Američkim zračnim snagama. Bio sam priključen organizaciji zvanoj Ured za posebna istraživanja [ Office of Special Investigations, OSI ]. Zračne snage, kao što je većini vas poznato, formirane su 1947. OSI je središnja istražna agencija za Zračne snage i mislim da je bila formirana 1948.

Tako je sve bilo relativno novo. Nepotrebno je reći da su počev od 1947. NLO-i bili prilična novost.

Tehnički obavještajni centar Zračnih snaga [ The Air-Force Technical Intelligence Centre, ATIC ] bio je u Wright Peterson AFB-u i imao sam svoj ured u susjednoj zgradi. Naša organizacija je bila svjetska istražna agencija za Zračne snage , za neidentificirane leteće objekte [ NLO-e ]. To je trajalo tijekom približno dvije godine. Ime projekta bilo je poznato kao ˝ Project Grudge˝. To je bio prethodnik projekta poznatog kao ˝Blue Book˝ [ Projekt ˝Plava knjiga˝ ] koji je vodio Ed Ruppelt.

Tijekom mog iskustva s tim, ja bih prikupio podatke – nisam ih prikupljao – bili su mi poslani u ured. Ja sam ih analizirao. Kao pilot istražitelj bio sam u mogućnosti pružiti neke manje savjete ljudima u Tehničkom obavještajnom centru... koliko se sjećam, imali smo prvog poručnika , tajnika i jednog tehničkog narednika. To je , u suštini bio projekt ˝Blue Book˝, kad je krenulo, nešto proširen iz projekta ˝Grudge˝.

Tijekom pregledavanja, kao analitičar tih različitih dokumentiranih izvješća, postao sam jasno uvjeren da je postojala bit u onome o čemu je bilo izvješćivano. Imali smo zemaljsku – vizualnu, zemaljsku – radarsku, zračnu – vizualnu i zračnu – radarsku potvrdu nekih od tih opažanja. Osobe koje su imale ta opažanja bile su ... civilni piloti, vojni piloti, policijski časnici ... To su vrlo vjerodostojni ljudi.

Vjerovao sam u postojanje izvanzemaljskog života i u činjenicu da oni imaju vozila u našem prostoru tijekom nešto više od 50 godina.

Nadam se da će vas svjedočenje ovdje, od vrlo vjerodostojnih ljudi, uvjeriti u to i da će dalje [ to učiniti ] Steve Greerov Disclosure Project.

... potrebno je ... dovesti to do pozornosti ne samo Amerikanaca, već ljudima diljem planete.


Ta vozila su viđena i potvrđena diljem planete. Voljan sam potpisati izjavu pod prisegom ili svjedočiti o mojoj prosudbi i o tome što sam opazio.Takve stvari postoje.Molim vas, vjerujte mi.

Molim vas, vjerujte ovima koji slijede iza mene.

dnevnici-NLO-a @ 15:50 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.