Blog
nedjelja, studeni 18, 2007

Enrique Kolbeck
Dobro jutro. Zovem se Enrique Kolbeck; ja sam [stariji] kontrolor zračnog prometa. Oprostite mi zbog mog engleskog. Tako sam uplašen ! Nije mi ugodno govoriti pred toliko ljudi.

Ovdje sam kao svjedok i želim vam reći o mom radu. Radim u Mexico Cityju kao kontrolor radara na međunarodnom aerodromu Meksika.

Namjeravam vam navesti jedan primjer tih viđenja koja smo imali u Meksiku tijekom nekoliko godina. Takav problem se dogodio mnogo puta u mojoj zemlji, na žalost.

Na primjer, 4. ožujka 1992., detektirali smo 15 objekata nekih 15 milja od međunarodnog aerodroma. Onda smo, 8. srpnja 1994. , skoro imali sudar kod domaćeg leta Aeromexico 129, što je uzrokovalo štetu kod njegovog glavnog pribora za slijetanje njemu s desna. To se dogodilo noću, u 10.10 pm.

Onda je , sljedećeg tjedna, Aeromexico flight 904 skoro imao sličan sudar, u 11.30 ujutro, s jednim objektom koji smo detektirali radarom.

Onda smo sljedećeg tjedna imali mnoštvo opažanja o kojima su izvijestili piloti i mi smo neke od njih detektirali. Ali, 15. rujna 1994., imali smo detekciju radarom tijekom približno 5 sati; bila je to nova oprema. Imali smo tehničko osoblje koje je pregledalo našu opremu. Radila je dobro.

Bilo je uzbudljivo, bili smo vrlo iznenađeni. Sljedećeg dana vidjeli smo formaciju koju je proučavao Jaime Maussan, koju je vidjelo mnoštvo ljudi, leteći tanjur promjera nekih 15 metara. Onda smo 24. studenog 1994. službeno imali naš novi radarski sustav. ... imali smo informaciju o tim opažanjima, detekciji, točno u isto vrijeme kao i piloti.

Zbog toga sam ovdje. Zbog toga smatramo, u našoj zemlji, da je to vrlo opasno [ za stanje zračnog prometa ]. Imamo mnoštvo [ drugih ] slučajeva, ali ne želim koristiti više vremena [ za izlaganje ] od ovog. Ali, vrlo je važno da ljudi svijeta znaju da se te događaje može smatrati vrlo opasnima u jednoj zrakoplovnoj situaciji, posebno u mojoj zemlji. I ne znam zašto se oni [ NLO-i ] pojavljuju često u mojoj zemlji, ali poanta je da se to događa. Mi smo rekli [ o tome ] zrakoplovnom autoritetu, ali ne znam što se događa.

 

Puno vam hvala.

dnevnici-NLO-a @ 14:51 |Komentiraj | Komentari: 0
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.