Blog
petak, studeni 16, 2007

Michael Smith

Zovem se Michael Smith.Bio sam u Zračnim snagama, narednik, od 1967. do 1973. Bio sam operater kontrole prometa i upozoravanja. Dok sam bio priključen kod Klamath Fallsa, u Oregonu, ranih 1970-tih, stigao sam do radarskog položaja i oni su na radaru gledali NLO koji je lebdio na oko 80 000 stopa.

Sjedio je tamo oko 10 minuta i zatim se lagano spustio sve dok nije ispao izvan [dosega] radara nakon približno 5 ili 10 minuta. Zatim se trenutno ponovo pojavio na 80 000 stopa, nepokretan. Na sljedećoj radarskoj snimci bio je 200 milja daleko, nepokretan. Lebdio je tamo tijekom približno 10 minuta i ponovio čitav ciklus još dva puta.

Kad sam ustanovio ono što normalno činite kad vidite NLO, rekao sam da obavijeste NORAD, da nije neophodno da bilo što zapišu, te da drže to za sebe. To je samo na trebati-znati - osnovi [ osnova nužnog znanja informacije ].

NORAD me pozvao jedne noći poslije [ tog događaja ], te godine, kako bi mi dali do znanja da dolazi jedan NLO do obalne linije Californije. Pitao sam ih što bih trebao oko toga učiniti? Oni su rekli: ˝Ništa.˝ Ne zapisuj to ... samo glave-gore [ dakle promatranje bez bilježenja ].

I tada , kasne jeseni 1972. , kad sam bio stacioniran s južnim 53. radarskim odredom u Michiganu, primio sam par paničnih poziva od policijskih časnika koji su pratili tri NLO-a. Zato sam odmah provjerio radar, potvrdio da su bili ondje, pozvao NORAD i bili su zabrinuti jer su imali dva [ zrakoplova ] B-52 unutar granice [ engl. :inbound ] . Tako su ih odvratili zato jer nisu htjeli da budu u blizini.

Te noći odgovarao sam na mnoge pozive iz policijskog odjela, šerifovog odjela i osoblja, i moj standardni odgovor bio je: ˝ Nije bilo ničeg na radaru.˝

I ja ću posvjedočiti o tome pod prisegom na Kongresnom saslušanju.

Hvala vam.

dnevnici-NLO-a @ 18:02 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.