Blog
nedjelja, listopad 14, 2007

Evo naisao sam i na ovu priču googlajući, i iznenadio sam se da o tome nisam prije nista puno cuo,a pogledo sam jako puno emisija i procito dosta clanaka...Evo price:

1966. godine jedan NLO se srusio na farmi blizu jednog malog sela Otocek u bivsoj Jugoslaviji, i u njemu se nalazilo jedan mrtav EBE – Extraterrestrial Biological Entity Taj dogadaj je dobro sakriven od javnosti, pretvarajuci da se srusio tajni avion Jugoslovenskog zrakoplovstva . Priopceno je, da je tjelo vanzemaljca, skroz sprzeno, ustvari bilo
tjelo pilota Jugoslovenskog zrakoplovstva. Rekli su da je „deformirano“ plamenom i toplinom. Mracna noc je pomogla da se objavi ova teza za one koje veruju. EBE* je odmah transportiran u Beograd, vojnom hitnom pomoci i odmah primljen u vojnu bolnicu VMA.
Kroz nekoliko sati, neki od najvaznijih jugoslovenskih znanstvenika, poceli su sa pregledom lesa.Osim znanstvenika, pisustvovali su i doktori koji su vodili autopsiju : kirurg Andrej Zobol i dva patologa Nikola Julic i Zoran Frederic. Dokazano je da su trojica doktora bili cvrsto povezani sa vladom.1999. godine slike su tajno poslate autoru ove stranice od strane rodaka jednog od doktora, koji zivi u Sloveniji, vrlo blizu talijanske granice.
Na sljedecim slikama, mozete videti neke od najvaznijih momenata autopsije. 
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dali je film iz '47 laznjak il pak ove fotke iz '66 dali su autenticne il ne? Razumljivo je ako su u redu, da se ovakve stvari skrivaju od javnosti, a ako su fejkovi zašto se oni rade? Bilo kako bilo, po meni je slucaj Rosewell bitan jer je pokrenuo, ako ništa drugo onda mastu ljudi, a mozda u svemu tome ima i istine, jer kako kaže jedna stara-di ima dima ima i vatre….dnevnici-NLO-a @ 20:59 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.