Blog
petak, siječanj 25, 2008

Stanton Friedman, fizičar koji je ugled stekao radeći u uglednim tvrtkama poput Westinghousea i General Electrica, velik dio svog života proveo je istražujući fenomen NLO-a.

Održavši nedavno predavanje pred 600-tinjak zainteresiranih osoba, Friedman je zaključio kako je nedvojbeno da izvanzemaljske letjelice već desetljećima posjećuju Zemlju, a svjetske vlade čine sve kako bi dokazi o tim 'susretima treće vrste' ostali skriveni od javnosti. Friedman je utvrdio pet razloga zbog kojih vlade pokušavaju zataškati priče o posjetima izvanzemaljaca, slikovito se izrazivši da bi se tu moglo govoriti o 'svemirskom slučaju Watergate'.
Evo 5 Friedmanovih razloga:
1. Vlasti pokušavaju utvrditi kakvu tehnologiju koriste izvanzemaljske letjelice, a jedini način da to utvrde je analiza svih do sada srušenih objekata.
2. Nijedna vlast ne želi da njezini neprijatelji, pogotovo vanjski, saznaju za njihovo otkriće.
3. Ako neka ugledna i utjecajna svjetska ličnost kojoj ljudi vjeruju, poput Pape ili engleske kraljice, dozna za otkriće i o tome progovori javno, temelji civilizacije bili bi poljuljani, a pojednici koji ju čine počeli bi gledati isključivo vlastite interese te se više ne bi ponašali kao građani određenih država.
4. Problem fundamentalističke kršćanske perspektive, koja izvanzemaljce percipira kao 'vražja posla'. Oni smatraju da je čovjek jedino inteligentno biće u svemiru.
5. Javna potvrda postojanja izvanzemaljaca dovela bi do globalnog ekonomskog, a time i političkog kaosa.Pravda podsjeća da NLO nije mit zapadnog svijeta jer svako malo na svjetlo dana izlaze nova izviješća o intezivnim istragama tog fenomena i u bivšem SSSR-u, koja se praktički ni po čemu ne razlikuju od onih načinjenik na zapadu.

Izvor:
14.9.2007, 00:09, Moskva, Pravda (Dnevnik.hr)dnevnici-NLO-a @ 17:40 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.